Reåpning av hoppbakken Kirkerudkollen

Tid og sted: Søndag 27 november kl 12:00. Unnarennet i Kirkerudkollen.

Historielagets Setergruppe har gjort en enrom innstas ved å rydde hoppbakken Kirkerudkollen. Det har krevd ni dugnader for å ferdigstille denne jobben.

I den anledning ønsker vi en markering, og vi inviterer til «åpning» av bakken.

Legg turen innom søndag 27.november kl 12.00. Vi ordner med toddy som seg hør og bør i en hoppbakke. Og noen historier fra den gang bakken var i bruk. La deg imponere av bakkens størrelse ( bakkerekord 64,5, m). Bakken var den største på Romerike en tid.

Vi ordner med toddy som seg hør og bør i en hoppbakke. Og også noen historier fra den gang bakken var i bruk,

Det er ikke parkering ved bakken eller i Kirkerudveien. Nærmeste parkering er ved Losby. Noe lenger er det fra Sørlihavna. Hvis noen av helsemessige grunner trenger å kjøre bil, så kan vi se hva som finnes av parkering i nærheten. Gi i så fall beskjed:)

Håper vi sees