historisk weekend på Losby Gods

Lørenskog historielag og Losby Gods inviterer til en historisk weekend på Losby Gods. Nå har du mulighet til å se en utstilling i Lørenskog med ordentlig lokalhistorisk forankring. Her vil det være lokalhistoriske gjenstander som aldri tidligere har vært vist frem. Historisk vandring på Losby Gods og en historisk vandring fra godset inn til Vasshjulet. Endelig kan vi igjen vise frem historielagets store modell av Østmorksaga som viser hvordan Vasshjulet så ut for over 120 år siden. Dette er et samarbeid mellom Losby Gods og Lørenskog historielag.

Billetter: Pris per person kr. 190,-  inkluderer inngang til utstilling, vandring og historie med historiehefte, kaffe og bakst. 

https://dinnerbooking.com/no/nb-NO/eventbooking/event/8023/historisk-utstilling-pa-losby-gods-23-og-24-oktober