Hva gjør slektsgruppa?

Vi er en undergruppe av Lørenskog historielag, som har slektsforskning som interessefelt. Med denne gruppa ønsker vi kontakt med:

– Dere som forsker på Lørenskogslekt.

– Dere som forsker på andre slekter og og har tilknytning til Lørenskog.

– Dere som ikke helt har kommet i gang med slektsforskning, men ønsker å lære.

– Dere som ønsker å være med i et slektsforskermiljø I Lørenskog.

I denne gruppen kan alle hjelpe alle, og vi holder en god tone.  Gruppas medlemmer kan være til hjelp så du kommer i gang med din egen forskning. Vi veileder deg så godt vi kan innenfor de slektene gruppas medlemmer har kunnskap om.

Vi vil ha åpent kontor på Skårer gård. Her kan dere komme for å få råd og hjelp, eller forske på egen hånd. Vi har tro på at et slektsforskermiljø i regi av Lørenskog historielag vil være til glede og nytte for mange.

Vi har egen facebookgruppe. Her kan vi utveksle slektsrelaterte opplysninger. Nålevende personer og sensitive opplysninger skal ikke settes ut på veggen pga personvern. Slikt kan tas på pm med admin eller den det gjelder. Spam vil bli slettet av admin.

Admin i gruppa, kan kontaktes ved og trykke på navnene under.

Ivar Havdal, Sylvi Borge, Tor Eugen Nilsen, Lars Langøy og Helen Østbye.

For å være medlem av denne facebookgruppa, trenger du ikke være fysisk medlem av Lørenskog historielag. Men vi vil prioritere lagsmedlemmer ved f.eks kurs.
Ønsker du medlemskap I Lørenskog historielag? Besøk denne siden, http://lorenskog.historielag.no/kontakt-oss/medlemskap-2/ for mer informasjon, eller send oss en e-post: Trykk her